Två örebrofotografer tävlar i SM

De två örebrofotograferna Stefanie Andersson och Andreas Varro tävlar nu i samma klass i SM i fotografering.

-Jag har gått vidare till finalen i kategorin ”kommersiell” vilket känns jätteroligt då jag nästan enbart jobbar kommersiellt. I år var det för första gången en internationell jury med stor kompetens att det kändes kul att delta. Själva tävlingsbilden är hemlig tills finalen har gått av stapeln så här är en annan bild som jag också gillar väldigt mycket.  Ser fram emot finalen i november, säger Stefanie.

Tävlingen drivs och genomförs ideellt av en arbetsgruppen SM- i fotografi. Tävlingen startade 2018 som en vidareutveckling av tävlingen “SM i porträttfotografi”. 

-Spännande att vara i final i SM i år med. I år tävlar jag endast med två bidrag totalt, så det är kul att vara i final med båda bilderna i olika kategorier. Är i final även i Digital Illustration, berättar Andreas. 

foto: Stefanie Andersson/ Andreas Varro

 

,