Musikkollo på höstlovet via zoom

Under fyra dagar på höstlovet erbjuds nu alla mellan 12 och 18 år och bor i Örebro län att delta i ett musikkollo online. Under kollot får du möjligheten att skapa och spela musik i band på nya, kreativa sätt. Deltagarna kommunicerar i programmet zoom och använder sig av digitala musikprogram samt ljud i vår omgivning, skriver arrangören.

-Vi som leder kollot heter Emelie Sjöström (slagverkare) och Erika Lindholm (saxofonist). Vi arbetar som frilansmusiker och musiklärare med olika samarbeten runtom i världen. Vi ser fram emot ett spännande höstlov med härligt häng och mycket musik.

Musikkollo Online arrangeras av Kulturskolesamverkan i Örebro län i samarbete med studieförbundet NBV, Örebro Läns Folkmusikförbund, Region Örebro län och Kulturnämnden i Örebro kommun.