Nu startar Katrin Sundberg sin egen podd

Premiäravsnittet för Katrins Sundbergs podd ”Mina roliga kompisar” släpps i dag, nya avsnitt anländer varje torsdag hela hösten 2020. “Här bjuder Katrin in sina vänner för att samtala om allt mellan himmel och jord, fyllt med en stor dos underbar humor, interna fniss, livsfrågor och mycket mer. Katrin bjuder in bland andra vännerna Sussie Eriksson, Tobias Pettersson, Mikael Netterstad med flera”, skriver Katrin i ett pressmeddelande.

I dagens premiäravsnitt bjuder Katrin Sundberg in sin vän, skådespelaren och trebarnspappan Henrik Johansson, känd från flertalet långfilmer och TV-serier som ”Gräns”, SVT julkalendern ”Storm på lugna gatan” (2018), Livet i Fagervik, TV4s ”Welcome to Sweden” m.fl.

– Henrik och jag träffades för några år sedan då vi jobbade ihop på scen. Henrik är rolig på ett sätt som påminner om Woody Allan i unga år. Vi pratar bland annat om vår vänskap, småstäder, pinsamma barndomsminnen och konsten att kunna se komiskt på livskriser. Säger Katrin Sundberg.