Hanna Järver har turnéstart på Frimis

Det har gått två år sedan Hanna Järver släppte det hyllade debutalbumet “So Long”. Nu är hon tillbaka med sitt andra album “tusen täta lögner in” som ramas in av “apocalypse tour”. Turnépremiären går av stapeln den 30 oktober på Frimis i Örebro och det blir ett gäng efterlängtade konserter innan finalen i november.

Sedan släppet av albumets första singel “min bästa vän” har Hanna Järver uppmärksammats av bland annat Musikguiden i P3, Hymn och TV4 Nyhetsmorgon. Nu kommer resten av albumet där fokusspåret “a p o c a l y p s e” också namnger den stundande höstturnén. Den nya musiken har en tydlig röd tråd och är producerad för att upplevas live. Detta får vi göra genom ett antal intima konserter ibland annat Örebro, Stockholm, Göteborg och Norrköping. 

Precis som tidigare är det nya materialet skrivet och producerat helt på egen hand. Hanna Järver följer med “tusen täta lögner in“ upp debutalbumet “So Long”. Debuten hyllades unisont av svensk press och etablerade henne som en av Sveriges mest intressanta popröster. Det ledde henne också fram till karriärens tredje P3 Guld-nominering.