Intima konserter i trädgården flyttar inomhus – “ger hjärtat solsken i höstmörkret”

Det som i skuggan av coronapandemin började som en mindre företeelse växte under sommaren till en folkrörelse! Med över 10 000 bokade biljetter på över 200 olika orter blev det många helt unika upplevelser i privata trädgårdar, på sommarcaféer, vandrarhem och i konstateljéer. Många nya arrangörer fick även vingar och uppstod i och med konceptet.

“Nu flyttar TrädgårdsLive in. Succékonceptet är enkelt; kända artister erbjuder den unika möjligheten att komma hem till just dig och dina vänner för ett evenemang. En unik och coronasäkrad konsert, standup-kväll eller magishow, där man självklart håller säkra avstånd och är måna om varandra”, skriver örebrobaserade arrangören Kulturaktiebolaget.

“Sommarens TrädgårdsLive var ett genialt upplägg, som gjorde det ”super-enkelt” för alla Di Leva fans att boka mig till sin trädgård för en intim och legendarisk corona-säker konsert. Tack vare min publik blev det både en hejdundrande succé och ett underbart minne för livet för oss alla! I höst flyttar jag in min show för att ge ännu mer inspiration, kärlek och känsla med musikens mirakel. En konsert för att hålla drömmarna vid liv, som ger hjärtat solsken i höstmörkret.” berättar Thomas Di Leva

Många av sommarens artister följer även med in i värmen, och listan förändras kontinuerligt då allt fler artister upptäcker och ansluter sig till konceptet. Exempel på artister som går att boka i höst och vinter är:

Thomas Di Leva, Amanda Ginsburg, Magnus Betnér, Carl Stanley, Petrina Solange, Lennie Norman, Robert Wells, Brynolf & Ljung, Moa Lignell, Stiko Per Larsson, Thorsten Flink, Dotter, Ulf Nilsson & Linda Varg, Conny Bloom, Dermot Clemenger och Kristofer Åström med flera. 

Listan uppdateras kontinuerligt och fler artister går att se här: www.trädgårdslive.se.