Tillfälle att diskutera Håfströms Barnet i tornet

Länsmuseet släppte i somras en katalog till utställningen Barnet i tornet – Jan Håfström på Örebro slott. Nu finns chansen att träffa skribenten bakom bokens texter – Stefan Nilson, konstrecensent, kulturskribent och mångårig medarbetare på NAs kulturredaktion.

“Stefan tar oss med på en vandring i utställningen, som är som att skrida in i konstnärens eget huvud. Författaren ger ledtrådar till Jan Håfströms konst och berättar om texternas tillblivelse och hans möten med konstnären under skrivarbetet”, skriver Örebro läns museum i en information.

Tid: 25 oktober kl 15.00

Plats: Örebro slott, länsmuseets utställningslokaler. Ingång från sydöstra tornet (Turistbyrån). Två trappor. Hiss finns.

OBS! Begränsat antal platser. Föranmälan obligatorisk till bokning@olm.se eller 019-602 87 10.