Då blir det samtal på Örebro Teater om monster

Monster och kreativa processer när samtalsshowen Konstnärligt talat gästas av författarna Jenny Jägerfeld och Mats Strandberg. Tillsammans har de skrivit boken ”Monster i terapi – Skräcklitteraturens ikoner hos psykologen”.

Konstnärligt talat gästas den 21 oktober av författarna till boken ”Monster i terapi”. I ett samtal med Rikard Lekander, konstnärlig ledare för Örebro Teater, dissekerar de skrivandets konstnärliga process och sätter ljuset på hur vi alla kan känna igen oss i monstrens tidlösa dilemman.

– Jag ser fram emot ett samtal som kommer kretsa kring gästernas olika författarskap, arbetsmetoder, och deras olika sätt att se på skrivandet som konstform. Men också om deras första gemensamma roman, Monster i terapi, en oerhört fascinerande och genreöverskridande bok som jag längtar efter att få samtala om, säger Rikard Lekander.

Konstnärligt talat är en samtalsserie av Örebro Teater där publiken får möta till exempel regissörer, dramatiker, scenografer, kostymdesigners och skådespelare. De berättar om sina drivkrafter, framgångar och utmaningar. Samtalen sker i teaterns restaurang Rosengrens Skafferi och möjlighet finns till att både dricka och äta gott. Dessutom finns möjligheten att ställa sina egna frågor till kvällens gäster.

När: 21 oktober kl. 19.00
Var: Rosengrens Skafferi