Max tio besökare på kommunens servicecenter

Från och med torsdag den 15 oktober återgår Servicecenter till ordinarie öppettider. Men eftersom pandemin fortfarande pågår, så kommer Servicecenter fortsätta att ta emot max tio besökare i lokalen åt gången.

Från och med 15 oktober har Servicecenter åter öppet kl. 10-16.30, måndag-fredag. För att kunna ta emot besökarna på ett säkert sätt och begränsa smittspridningen av covid-19 kommer Servicecenter fortfarande bara ta emot max tio besökande i lokalen samtidigt. Tyvärr innebär det att det vissa dagar kan bli kö utanför lokalen.

– Det är mest besökare kl. 12-14 så vi hoppas att de som besöker lokalen kan komma till oss även på andra tider så att kön utanför lokalen begränsas, säger Astrid Jansson, enhetschef på Servicecenter.

– Det var ett ansträngt läge i våras och då ändrade vi öppettiderna till kl. 12-16:30 för att kunna hålla alla kanaler öppna för kontakt med kommunen. Nu ser det bra ut med bemanningen så då kan vi återgå till ordinarie öppettider, säger Inger Jidenius, enhetschef på Servicecenter.