Holy Greens öppnar på Drottninggatan under 2021

Salladskedjan Holy Greens öppnar på Drottninggatan i början av 2021, meddelar företaget och deras hyresvärd Behrn fastigheter AB.

Holy Greens är salladskedjan som står för hållbarhet och kreativa smaker, och sätter alltid svenska och ekologiska råvaror i första rummet. Holy Greens matfilosofi bygger på att det ska vara okomplicerat att äta snabbt, gott och hälsosamt. För att skapa en smidig vardag för sina gäster erbjuder restaurangen avhämtning av appbeställningar via sin Holy Wall. 

­– Vi har haft ögonen på Örebro under en längre tid. Därför är vi väldigt glada över att ha hittat det här läget så att vi kan fortsätta vår resa mot ett hälsosammare Sverige i fler nya städer. Vi tror starkt på att vårt koncept kommer att fungera bland Örebros medvetna invånare, säger David Egonson, grundare av Holy Greens till Behrn fastigheter AB.

källa/ foto: Behrn fastigheter AB/ Holy Greens