Nu får unga på landsbygden säga sitt – kommunen söker dialog

Är du ung och bor på landsbygden? Nu vill Örebro kommuns landsbygdsnämnd, genom en digital medborgardialog, ta del av ungas tankar kring sociala mötesplatser för fritid, föreningsliv, möten och gemenskap.

“Dialogen genomförs online via denna länk https://bit.ly/3jfOjC3 och du som ungdom kan delta från din fritidsgård i Garphyttan, Glanshammar eller Odensbacken. Det går också att lyssna på dialogen hemifrån vid datorn eller mobilen. Du som deltar från egen dator eller mobil kommer inte att synas i bild eller höras, utan kommunicerar enbart i chatten. Dialogen inleds med kort information från Landsbygdsnämnden och Kulturnämnden och avslutas med att du som sitter hemma eller deltar från fritidsgården får möjlighet att ställa egna frågor till politiker”, skriver landsbygdsnämnden i en information.