Tips till alla chefer – få julklappen skickad direkt hem till anställda

Cervera växlar upp med det nya affärsområdet Cervera Företag och uppmanar chefer runt om i landet att satsa på värme och omtanke ett år som detta. “Året 2020 har inte gått någon obemärkt förbi och i rådande situation är det många arbetsgivare som vill uppmärksamma medarbetarna lite extra. Det är något Cervera Företag vill bidra till genom att förenkla julklappsinköpen och ge möjlighet till färdiginslagna paket – direkt hem till varje medarbetare”, skriver företaget i en information.

– I år är det viktigare än någonsin att ta hand om sina medarbetare och vara den personliga chefen. Tack vare vår rikstäckande närvaro av butiker och starka e-handel kan vi möta företagens behov på deras villkor. Detta utan att tappa våra kärnvärden som kvalitet, service, kunskap och det personliga kundmötet, säger Peter Rimbäck, vd, Cervera.

– Det här är ett ypperligt tillfälle att som chef uppmärksamma sina medarbetare och tacka dem för deras insatser under, ett på så många sätt, utmanande år. Vi kommer arbeta stenhårt för att alla ska få tidernas bästa julklappar. Företag runt om i landet ska känna sig trygga med att årets julgåvor levereras snabbt, säkert och elegant paketerat. Dessutom med ett personligt julrim om så önskas. Utöver det vill vi även uppmärksamma att på grund av rådande omständigheter orsakade av coronaviruset får företagare i år handla gåvor till medarbetare skattefritt upp till 1 450 kronor per person inklusive moms. Med andra ord, i år är det enklare än någonsin att visa uppskattning på arbetsplatsen, säger Henrik Örnstedt, verksamhetschef B2B, Cervera Företag.

källa/ foto: Cervera