Johnells lanserar ny e-handel

Märkesklädkedjan Johnells med butik i Örebro lanserar en sajt och e-handel. Kombinationen snabb sajt och AI-driven personalisering kommer innebära ett rejält lyft för både organisk trafik och försäljning, uppger bolaget.

– Johnells har alltid gått i bräschen med vår passion för mode och teknik. Därför känns det naturligt för oss att vi fortsätter satsa online på ett sätt som gör oss unika i Sverige, säger Johnells VD Jonas Carpvik.

– Vi har hunnit med en design-refresh och att bygga en helt ny sajt från grunden på bara några månader. Jag har inte varit med om något liknande. Vi är otroligt nöjda med sajten och samarbetet med Hyperlab. Vi ser fram emot vad denna lansering kan göra för vår försäljning, säger Jonas Thorstensson, CTO för Johnells.

Sajten är live nu på www.johnells.se.