Örebro Teater ställer in all verksamhet till februari

Med anledning av den ökade smittspridningen och förbudet mot offentliga tillställningar med över åtta personer har Örebro Teater i dag tagit beslutet att ställa in alla offentliga föreställningar, konserter och evenemang till och med februari 2021.

Beslutet innebär bland annat att föreställningarna Ravinen och Edward Albees Vem är rädd för Virginia Woolf? ställs in och turnén med Bomaye! Maria Bomaye! flyttas fram. Ravinen får digital premiär på Örebro Teater Play i december.

– Vi saknar mötet med vår publik och hoppas att alla hjälps åt nu för att vi ska kunna uppleva konst- och kulturupplevelser gemensamt i salongerna i vår igen. Tills dess ställer vi om arbetet på teatern och hoppas att så många som möjligt passar på att se föreställningen Ravinen på vår playkanal, säger Petra Weckström, vd Örebro Teater.

Teatern fortsätter att spela skolföreställningar, i nära samråd med varje enskild skola och under förutsättning att skolans restriktioner gör det möjligt och att eleverna kan ta sig till och från teatern på ett smittskyddssäkert sätt.

, ,