Boulebar stänger sina banor fram till jul

Till följd av det allvarliga smittoläget och regeringens och Folkhälsomyndighetens direkta budskap vid presskonferensen 16 november: “Gå inte på restaurang!”,  väljer Boulebar att stänga sina inomhusparker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro. Boulebarerna öppnar igen när restriktionerna lättar och välkomnar sina gäster tillbaka från 26 december.

– Vi har från i mars gjort allt vi kan för att våra Boulebarer ska vara säkra. Vi har blivit proffs på att hantera avstånd, hygien och myndigheternas förordningar. Våra gäster har varit nöjda och känt sig trygga, men nu går vi in i en ny fas. Detta tydliga budskap från regeringen och Folkhälsomyndigheten gör att vi tar ansvar och stänger verksamheten inomhus tillfälligt. Vi gjorde det i våras för att det var nödvändigt och nu får vi göra det igen, säger Erika Pettersson, vice VD, Boulebar.