Drömmer du om solsemester? – här är Vings destinationer från Örebro

Majoriteten av nästa sommars resor hos Ving är nu släppta till försäljning. “Redan nu är det många som solsäkrar semestern med en resa utomlands. Ving kommer nu med det glädjande beskedet att det återigen blir möjligt att resa direkt från Örebro Airport till Mallorca under sommaren 2021. Förutom Mallorca finns även avgångar till Cypern och Rhodos i Vings program från Örebro”, skriver Ving i en presentation.

– Det råder inga tvivel om att det finns ett uppdämt resesug bland svenskarna just nu. Att ha en resa inbokad är något man prioriterar högt och då är det också extra viktigt för många att boka med en säker och trygg arrangör. Vi vet hur uppskattat det är att resa direkt från sin regionalflygplats. Vi är därför väldigt glada över att återigen kunna återuppta trafiken från Örebro Airport med resor till tre av våra populäraste destinationer i början av nästa sommar, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

Resorna till Mallorca från Örebro kommer att ske under perioden 13 augusti-24 september 2021 med Vings egna flygbolag Sunclass Airlines. Förutom det kommer även ett antal resor till Cypern och Rhodos att genomföras under sommaren.

– Det är glädjande att återigen tillsammans med Ving kunna erbjuda trygga och säkra charterresor från Örebro under sensommaren 2021. Rhodos, Mallorca och Cypern är dessutom mycket efterlängtade destinationer som många av våra resenärer saknat att besöka, säger Mikael Smedberg, vd på Örebro Airport.

källa/ foto: Ving/ Örebro Airport
,