Biblioteket har börjat med hemkörning – för de över 70 år och till riskgrupper

Örebro bibliotek har börjat med utkörning av böcker. Erbjudandet gäller för personer över 70 år eller de som är i riskgrupp för covid-19.

“Med anledning av att det nu är många som sitter isolerade hemma erbjuder vi tillfälliga hemleveranser av böcker och andra medier till personer som inte kan lämna sina hem. Erbjudandet gäller en gång per person, fram till och med 31 januari. Observera att under vecka 52-53 är servicen begränsad och det kan därför dröja innan vi har möjlighet att expediera din beställning. Vi erbjuder tjänsten i mån av tid och kan inte garantera leverans. Beställ böcker: Du kan antingen ringa 019-21 61 10 eller mejla in din beställning till bokenkommer@orebro.se”, skriver biblioteket på sin Facebooksida.

arkivbild