Stadsbiblioteket öppnar igen – men med begränsningar

Det tidigare beslutet om att samtliga bibliotek ska vara stängda för fysiska besök till 24 januari är nu något ändrat. “Stadsbiblioteket kommer att vara öppet vardagar 4 till 8 januari. Öppettiderna är kl. 10-16, förutom den 5 januari då det är öppet kl. 10-15. Maxantal besökare samtidigt i lokalerna är 25 personer”, informerar Örebro kommun.

“Övriga bibliotek i Örebro kommun håller stängt för fysiska besök. På www.orebro.se/bibliotek finns möjlighet att låna e-böcker, strömma film och övriga digitala tjänster. Återlämning av böcker kan ske genom ett bokinkast på vissa bibliotek. Vi kommer inte att ta ut förseningsavgift om det inte är möjligt att återlämna böcker. Hagabiblioteket och Vivalla bibliotek kommer att ha öppet för hämtning av reserverade böcker kl. 14-16 den 4, 7 och 8 januari”.

,