Maria Larsson fortsätter som landshövding – “Jag trivs fantastiskt bra i länet”

Regeringen har idag fattat beslut att förlänga landshövding Maria Larssons förordnande till den sista december 2022.

– Jag är mycket glad över att ha fått regeringens förtroende att få fortsätta arbetet som landshövding i Örebro län. Jag trivs fantastiskt bra i länet, med arbetsuppgifterna och med alla samarbetspartners.

– Länsstyrelsen är en myndighet som gör mycket samhällsnytta och vi vill genom det bidra till en hållbar utveckling i hela Örebro län. Vi vill fortsätta vårt arbete med att vara serviceinriktade gentemot medborgarna i vårt län,

– En fortsatt stor uppgift för oss just nu är att vara delaktiga i pandemiarbetet. Vi har fått nästan 20 nya uppdrag av regeringen och det senaste handlar om att utöva tillsyn av den nya pandemilagen. Vi har medarbetare som med stor flexibilitet och mycket kunskap villigt tar sig an nya uppgifter.

,