Nu går flyttlassen till nybyggda H-huset vid USÖ

Från och med i måndags och fyra veckor framåt kommer flyttlassen gå från A-huset och in i H-huset. Hudkliniken välkomnar sina patienter till de nya lokalerna från och med måndagen den 25 januari, då även husets entréer och centralkassa öppnar. Vecka 4 sker inflyttning av plastik- och käkkliniken samt öronkliniken som öppnar för patienter den 1 februari.

Vecka 5 är turen kommen till ögonmottagningen att lämna A-huset och ta nya lokalerna i besittning. Ögonmottagningen i H-huset öppnar för patienterna den 8 februari.

Resterande verksamheter, de utökade fyra platserna för IVA, ögonoperation och den gemensamma operationsavdelningen för öron, plastik och käkkirurgi, liksom anestesi, post-op, DKE samt vårdavdelningarna 42 och 49, genomför sin flytt under vecka 6 och tar emot patienter i nya huset från och med den 15 februari.

Mitt i flyttkarusellen, onsdag den 10 februari, kommer H-huset att invigas. Med anledning av det rådande pandemiläget och de restriktioner som gäller blir det en intern digital invigning för i första hand verksamheter i huset. 

källa/ foto: Region Örebro län

,