Positiva budskap sprids via banderoller på Drottninggatan

Under mars månad kommer det att sättas upp banderoller med positiva budskap på Drottninggatan i Örebro. Idéen kommer från City Örebro. “Företagen får ha med sin logga och antingen väljer man ett eget citat eller så kan man välja bland olika positiva citat som City Örebro tagit fram för ändamålet”, skriver initiativtagaren.

– Jag är glad att jobba tillsammans med kreativa kollegor som ständigt kommer på nya ideér och att flera företag vill vara med och bidra, säger Stina Storm VD på City Örebro. 

– I dagsläget har vi med oss bland andra Svenska kyrkan, ÖBO, Kulturaktiebolaget, men det finns fortfarande möjlighet att höra av sig till oss om man vill vara med och ge sin kärlek till örebroarna, berättar Nina Dahlström, eventansvarig på City Örebro.

– Genom att köpa en banderoll kan man på ett enkelt sätt glädja sin nästa, stötta stadskärnan samtidigt som man stärker sitt eget varumärke, berättar Mattias Lesnik marknadsansvarig på City Örebro.

Banderollerna kommer att sitta uppe i tre månader och ses av alla som vistas på gatan. Detta är ännu ett exempel på alla de coronasäkrade aktiviteter City Örebro och våra medlemmar gör för att stärka stadskärnan under pandemin.

arkivbild