Maria Comstedt omvald som kretsordförande för Centerpartiet i Örebro

Maria Comstedt valdes som ny kretsordförande för Centerpartiet i Örebro kommun år 2019. På lördagens årsmöte omvaldes hon till posten med stort stöd av medlemmarna.

-I en turbulent tid när demokratin är hotad känns det viktigare än någonsin att engagera sig. Jag känner mig hedrad av att få förtroendet att representera och leda arbetet i Centerpartiets Örebrokrets det kommande året tillsammans med de övriga i styrelsen. Vi har varit ett bra team i styrelsen den gånga året och jag har stor tilltro till att den här styrelsen ska bli lika bra, säger Maria Comstedt.

“Maria har ett stort kontaktnät och har varit aktiv inom näringslivet under lång tid. Hon arbetar nu som näringslivskoordinator i Lekebergs kommun och har tidigare arbetat som turistchef och VD för Destination Örebro och som affärsutvecklare i Drivhuset. Hon har också haft eget konsultföretag och arbetat som affärsutvecklare för Visit Hornborgasjön. Maria har idag politiska uppdrag som ordförande för Folktandvårdsnämnden i Region Örebro län och som ersättare i nämnden för Vuxenutbildning och arbetsmarknad i Örebro kommun”, skriver Centerpartiet i en information.

källa/ foto: Centerpartiet

,