Då kan du besiktiga bilen i Bettorp – DEKRA öppnar ny station

DEKRA öppnade sin första besiktningsstation i Örebro den 19 december 2018. “Redan från start har kunderna strömmat till och DEKRA har haft en fantastisk utveckling. Det är anledningen till att DEKRA fortsätter satsa i Örebro och kommer i maj 2021 att öppna sin andra besiktningsstation”, skriver bolaget i en information.

Besiktningsstationen kommer att ligga på Kulvägen i handelsområdet Bettorp i Örebro.

”Den nya etableringen är en del i vår expansion i Sverige. De långsiktiga planen är att fortsätta utöka antalet besiktningsstationer för att täcka merparten av Sveriges större städer. För att göra detta behöver vi även rekrytera duktiga medarbetare och erbjuda enkla sätt för kunden att besikta sitt fordon”, säger Jan Martinsson, VD på DEKRA Bilbesiktning i Sverige.