Stort intresse för digital universitetsdag – 3 000 såg livesändningarna

Många gymnasieelever tog chansen att få information om hur det är att studera på Örebro universitet under Universitetsdagen 2021. – Intresset var stort, framför allt för våra livesändningar, säger Madelen Renner.

Under dagen hölls sex livesändningar, där studenter och studievägledare från tolv av Örebro universitets mest populära program berättade om hur det är att studera på till exempel något av ingenjörsprogrammen, en lärarutbildning eller att läsa till sjuksköterska eller läkare vid Örebro universitet.

– Det var riktigt bra tryck på tittningen. På onsdagseftermiddagen hade vi haft cirka 3 000 personer som sett livesändningarna under dagen och hundratals frågor i vår livechatt. Och tittningen kommer fortsätta öka eftersom många ser livesändningarna i efterhand, säger Linus Mattisson, marknadsförare på Örebro universitet.

källa/ foto: Örebro universitet

,