Singeln Josefin till Örebro i höst – “Och ja, det kan bli ekivokt”

Mångfacetterade Josefin Johansson har ett gediget CV. Hon kan titulera sig programledare, artist, komiker, skådespelare, författare, poddare och singel. I höst åker Josefin på turné i elva städer med föreställningen “Den stora kärleken – eller – Vem drog ur proppen?” som handlar om de lärdomar och slutsatser som Josefin kommit fram till efter att hon mer eller mindre doktorerat i just ämnet “singelliv”. Detta är Josefins andra soloshow sedan debuten “Tjejgrejer”. Den 24 oktober uppträder hon på Hjalmar Bergman-teatern i Örebro.

“Jag har lärt mig rätt mycket om dejtingvärlden och dess falluckor. Men också dess vinster. I den här föreställningen berättar jag om mina erfarenheter och lärdomar. Med humor och egenskriven musik. Och ja, det kan bli ekivokt.”, säger Josefin Johansson.

foto: Kitty Lingmerth