Följ med teatern på en spännande ljudvandring i Stadsparken – från 5 år

Örebro Teater bjuder in till gratis ljudvandring i Stadsparken för alla familjer och äventyrslystna. Den 10 april klockan 14.00 är det premiär och för manus och regi står Ida Wiberg. För att kunna höra föreställningen krävs att du laddar ned en app.

“I ljudvandringen Den magiska bokens värld kastas du in i fantasins värld och ska tillsammans med huvudkaraktären hitta en försvunnen bok. Boken har magiska krafter och det gäller att hitta den innan de onda fantasifigurerna gör det. Genom vandringen dyker olika ledtrådar och karaktärer upp.

– Ibland är det kanske lite läskigt, men genom att hålla ihop, få ledtrådar och låta fantasin ta plats kan man nog klara det mesta. Det är en äventyrlig lek och inget hade fungerat utan fantasins magiska kraft, säger Ida Wiberg, manusförfattare och regissör för Den magiska bokens värld.

– Jag tycker alltid att ljudvandringar behövs, men extra mycket nu såklart. Det är ett fantastiskt sätt att förmedla och ta del av berättelser. Det går att göra extremt mycket med den här konst- och berättarformen så jag kommer aldrig att tröttna på den. Ljudvandringar och ljudäventyr ger en motivation till att gå ut och jag är så glad över att vi kan skapa saker som kan upplevas trots denna speciella tid, fortsätter Ida.

Vandringen är gratis och kommer att finnas tillgänglig till 27 juni, varje dag mellan 10.00–20.00.

källa: Örebro Teater

Läs här hur föreställningen går till:

https://orebroteater.se/forestallningar/den-magiska-bokens-varld/

Premiär: 10 april kl. 14.00
Manus och regi: Ida Wiberg
Medverkande: Malin Berg, Per Fritz, Katarina Krogh, Wayra Monasterio, Othman Othman, Hans Christian Thulin