Han ska driva kaffestugan på Kvarntorpshögen – har idag den italienska restaurangen Cantina N3

Kumla kommun har skrivit avtal med entreprenören och restaurangägaren Alessandro Granata om driften av Kaffestugan på Kvarntorpshögen. Han driver bland annat den italienska Örebro-restaurangen Cantina N3 som har fått utmärkelser som Ospitalitá Italiana, och finns upptagna i White guide.

Nu har han valt att utöka verksamheten genom att satsa på något som ligger närmare sitt hem i Hällabrottet.

-Jag har tidigare varit involverad i initiativet med de nya downhillbanorna som finns i Kvarntorps Friluftsområde och har alltid sett vilken potential det finns i denna unika miljö som Kvarntorpshögen är. Jag bor ju själv i Kumla så det känns väldigt roligt att få satsa på detta, säger Alessandro Granata.

källa/ foto: Kumla kommun