Arrangerar konserter för åtta personer – Patrik Isaksson med band först ut

”Man måste ju få lira!” Därför har Studio Rymdklang i samarbete med Kulturaktiebolaget, Makeriet och STÅ i Örebro satt ihop Super 8 Live – åtta kvällar, åtta biljetter. Restaurangerna stänger dörrarna och har endast öppet för åtta personer åt gången. Ett sätt att hålla igång musiklivet i Örebro, skriver arrangören.

Upplägget:
Tre konserter per dag görs inför åtta lyckliga personer per sittning. En exklusiv upplevelse där du som besökare får sitta på corona-säkert avstånd på Makeriet eller STÅ i Örebro. Varje lördag och söndag under maj kommer du få höra allt ifrån en av Sveriges största standupkomiker till grammisvinnande artister. Makeriet kommer erbjuder en trevlig middagsbuffé och STÅ dukar upp pintxosbaren.

”Åtta personer i publiken kommer bli magisk kväll. Just nu är jag van vid en tom replokal. Jag är så himla sugen på att lira” säger Patrik Isaksson.

”Det finns såklart inga stora pengar i det här. Vi vill mest visa att det går att göra saker och att vi vägrar att lägga oss ner” säger Björn Lycklig Wallgren.

Datum:
8-9 maj – Patrik Isaksson med band
15-16 maj – Staffan Ernestam ifrån Jeremias Session Band
22-23 maj – Standup Magnus Betnér & Henrik Nyblom
29-30 maj – Maria Johansson tolkar Janis Joplin (med band)

Biljettsläpp onsdag 28/4 klockan 10.00 
3 shower per dag, 8 personer per show.
14.00, 16.00 och 18.00. 

källa/ foto: Kulturaktiebolaget