Så vill Örebro locka fler barnfamiljer att flytta hit – öppnat en livsstilportal

I november förra året lanserades Smart Move, en livsstilsportal för att locka studenter och unga talanger till Örebroregionen. Nu tas nästa steg i satsningen när de vill locka barnfamiljer att flytta hit.

Vi jobbade utifrån arbetsnamnet ”talanger med barn” när vi skapade innehållet för målgruppen. Genom att visa upp Örebroregionens samlade erbjudande kopplat till livsstil för de som är mitt i karriären valde vi ett grepp som kändes både nytt och relevant för målgruppen, säger Jenny Johansson, projektledare Smart Move. Ses här på bilden tillsammans med Johan Arvidsson från Örebrokompaniet.

Plattformen innehåller bland annat lokalt kända personer och olika typer av ambassadörer från Örebroregionen. Bland annat frontar Örebro universitets AIstjärna och vicerektor Amy Loufti, framgångsduon i Period Pack och artisten Boris René, säger Johan Arvidsson, projektledare. 

Läs mer om satsningen här:

https://www.thesmartmove.se/young/about/