Snart kan du få kosttillskott och hudvård direkt till dörren – foodora utökar

Nästa vecka öppnar Hälsokraft tio butiker på q-handelsplattformen foodora. Örebro är en av de städerna där tjänsten införs. “Genom foodora kommer människor kunna köpa allt från kosttillskott till hudvård, och få dessa snabbt hem till dörren inom 30 minuter. Q-handeln har vuxit kraftigt i Sverige och med Hälsokostkedjans butiker finns nu över 300 butiker på foodora”, skriver bolagen i ett pressmeddelande.

– Det känns väldigt roligt att få välkomna Hälsokraft till vår växande q-handelsfamilj. Ett bolag som förstår vikten av att tillgodose sina kunders behov av snabb hemleverans. Vi har infrastrukturen redo för snabba leveranser och vi kan i stort sett leverera vad som helst på väldigt kort tid och nu även hälsokostprodukter. Med q-handel finns det bara möjligheter, säger Hans Skruvfors, koncernchef foodora.

– Vi vill hela tiden öka vår servicegrad mot våra kunder. foodora är marknadsledande inom Q-handeln och var därför ett naturligt val av samarbetspartner för oss. Vi vill möta efterfrågan på snabba och smidiga leveranser som inte minst har påskyndats under pandemin då många har ett ökat behov av hemleverans av varor pga social distansering och hemarbete. Men 73% av hemarbetarna kan tänka sig att delvis arbeta hemifrån efter pandemin och där kan vi underlätta vardagen för våra kunder genom våra olika leveranslösningar, säger Rani Malk, vd Hälsokraft.

Hälsokrafts digitala butiker kommer finnas i: Örnsköldsvik, Gävle, Täby, Farsta, Skärholmen, Umeå, Malmö, Helsingborg och Örebro. Fler städer tillkommer.

Om Hälsokraft
Hälsokraft startades 1993 och är idag en kedja bestående av ett 60-tal butiker från Kiruna i norr till Ystad i söder. Hälsokraftbutikerna ägs och drivs av sina handlare.

foto: foodora