IVO flyttar in i SCB-huset

Castellum i Örebro har tecknat ett nytt sexårigt hyresavtal med Inspektionen för vård och omsorg, IVO om cirka 2 500 kvadratmeter kontorslokaler på Klostergatan 23. Idag arbetar cirka 1 200 människor och ett sextiotal företag i fastigheten, som är Örebros största kontorshus, och i april 2022 flyttar IVO med sina 120 medarbetare in.   

Ombyggnation av lokalen kommer att påbörjas efter sommaren och Castellum gör stora investeringar för att anpassa lokalerna till moderna, flexibla, verksamhetsanpassade och öppna aktivitetsbaserade kontor.

– Intresset för Tullen 8 på Klostergatan är mycket stort och vi är självklart mycket glada och stolta att vi fått fortsatt förtroende av IVO. Vi ser fram emot att få skapa nya ändamålsenliga lokaler att längta till för IVO:s medarbetare, säger Nicklas Westberg, Affärsområdesansvarig Castellum Örebro.

– Vi ser fram emot att få flytta in i de nya lokalerna, som kommer ge oss goda förutsättningar att bedriva vår verksamhet, säger avdelningschef Peder Carlsson IVO.

foto: Castellum