Här kan du ladda bilen när du spelar padel i Marieberg

I dagarna driftsätts och invigs fem laddningsstationer på Padel Onlys parkering för att möjliggöra ett hållbart resande för gästerna. Ett viktigt kliv mot såväl nationellt uppsatta mål men även för Padel Only som företag att erbjuda laddning av ditt fordon när du friskvårdar dig själv. 

–  Vi är väldigt glada och stolta över att fått äran att leverera och driftsätta anläggningen säger Martin Bertilsson CFO på EasyCharging och fortsätter att nu kan de aktiva gästerna lättare göra ett bra miljöval nästa gång de är i färd med att byta bil. Att kunna ladda sin bil i hemmet och på arbetsplatsen är en förutsättning för att Sverige skall nå sina uppsatta miljömål. Lägger man därtill platser där man spenderar sin fritid är det en självklar bonus.

EasyCharging fick förtroendet av Padel Only i Marieberg att genomföra denna investering för ett hållbarare samhälle med klimatsmarta tjänster.  Vi är så klart tillfreds med detta och tack vare att vi varit med från ett tidigt skede har vi varit delaktiga genom hela processen från början till slut.

– Vi är glada över att nu kunna erbjuda våra besökare möjligheten att ladda bilen när de besöker oss på Padel Only. För oss är det en självklarhet att ta det här steget som vi hoppas ska komma till nytta för både elbilsägare och för miljön. I och med detta kan vi stolt konstatera att vi tillsammans med EasyCharging ligger i framkant både när det gäller hållbarhet och teknikutveckling säger Anders Olsson VD på Padel Only.

foto: EasyCharging