Pettson och Findus kommer till Wadköping i juli

När föreställningen Sjung med Pettson och Findus åker på turné med Folkets Hus och Parker väntas lika många vuxna som barn sjunga med i sångerna. Ung som gammal gillar Pettson och Findus. Föreställningen kommer till Wadköping den 13 juli.


Under sina 25 år som Pettson har Sven Hedman gjort över 2000 föreställningar och skrivit mer än 70 sånger, och dessa är stommen i föreställningarna. Fanny Wistrand är med sin musikalitet och sitt levande kroppsspråk den perfekta Findus – busig och sprallig, precis som Findus är. 

– I år är vi mer taggade än någonsin att åka på turné. Vi ser verkligen fram emot att resa i Sommarsverige och att möta alla glada barn och familjer igen, säger Sven Hedman och Fanny Wistrand.

källa/ foto: Folkets Hus och Parker