I dag öppnar Sushi Yama på Krämaren – tredje restaurangen i Örebro

I dag öppnar den tredje Sushi Yama-restaurangen i Örebro. Den här gången i gallerian Krämaren. Den allra första restaurangen öppnade på Stortorget och för fem år sedan den första etablerades i Marieberg galleria. Restaurangjätten kan nu checka av sitt 59:e nyöppning och en fjärde etablering i staden ligger i framtidsplanerna, meddelar bolaget.

”Våra befintliga restauranger på Stortorget samt Marieberg har länge haft en god utveckling. Det finns en fortsatt efterfrågan på Sushi Yamas koncept och vi är nu glada att kunna tillgodose gästernas behov med ytterligare en restaurang i City. Med denna etablering ökar vi tillgängligheten i Örebro och läget i Krämaren med egen entré ut mot gatan ligger i linje med vår strategi.” berättar Anders Molin, Expansions Manager.

foto: Sushi Yama/ Richard Ström