Period Pack är årets företag i Örebro

Årets Företagare i Örebro 2021 är Amanda Mattson och Lova Svensson som driver företaget Period Pack Sweden AB.

Motiveringen:

“Att lösa människors problem är nyckeln i en bra affärsidé och årets vinnare har tagit på sig att lösa ett problem som berör hälften av världens befolkning. De flesta kvinnor har någon gång varit med om att man är i behov av mensskydd men glömt så deras vision och mål är att mensskydd på toaletter ska vara lika självklart och tillgängligt på toaletter som toalettpapper och tvål”.

Amanda och Lova kommer att representera Örebro i länsfinalen som går av stapeln den 19 augusti. Där kommer de att konkurrera med övriga lokala vinnare av Årets Företagare i Örebro län. Vinnaren i länet får sedan representera Örebro län vid den nationella galan i Stockholms Stadshus 15 oktober i Blå hallen. 

källa/ foto: Företagarna Örebro