Jeremias Session Band laddar för tre spelningar i augusti

Jeremias Session Band har bokat in tre spelningar i länet i höst. “Jag ser verkligen fram emot att få spela på en scen igen och att få möta vår fina publik. Tänk att det faktiskt blir en liten turné, favoritställen allihop”, säger Karin Wistrand, sångerska i Jeremias Session band.  

Bandet bildades år 2007 av Staffan Ernestam och Karin Wistrand efter det att Staffan av en slump hittat ett tummat exemplar av Jeremias Bok från 1960 på ett antikvariat i Wadköping. År 2008 släpptes Jeremias Session Band första album ”Trastland” och från detta album låg fem singlar på P4 playlist under 18 månader och 2012 kom succéuppföljaren “En kväll i Trastland”.

Under året meddelar Staffan och Karin att nya låtar är på ingång med Jeremias Session Band. Staffan Ernestam fortsätter:

“Vi har en hel hög nya låtar som väntar på att släppas. Några överraskningar vågar vi nog utlova redan i augusti.”

foto: Ove Lundkvist

Turnéplan: 
27 aug – Vinön – Hampetorp 
28 aug – Makeriet – Örebro 
29 aug – Svalbo Café – Nora