ÖSK möts av nallar på Borås Arena – stöd till Erikshjälpen

När Elfsborg möter Örebro SK söndagen den 11 juli kommer det inte bara finnas 3 000 människor i publiken på Borås Arena – utan också ett stort antal nallar. Nallarna säljs till förmån för barnrättsorganisationen Erikshjälpen och pengarna går oavkortat till att hjälpa fler barn att få en trygg uppväxt.

– Vi vet att många barn i dag, både i Sverige och runt om i världen, växer upp utan att få den trygghet som de behöver och enligt barnkonventionen har rätt till. Därför känns det fint att Elfsborg vill engagera sig för denna fråga och att varje såld nalle bidrar till att fler barn får växa upp i en trygg miljö, med trygga vuxna, säger Jonas Ekeroth på Erikshjälpen.

Nallarna säljs just nu via IF Elfsborgs hemsida och både privatpersoner och företag är med och bidrar till nallepubliken.

källa/ foto: Erikshjälpen/ Oskar Swerlander