Stina Storm slutar som vd för City Örebro – Malin Carlsson blir tillförordnad

Efter 14 år slutar Stina Storm som vd för City Örebro. Malin Carlsson går in som t f vd.

– Även om det är tråkigt att Stina beslutat sig för att säga upp sig så känner vi oss trygga med organisationen även framåt. Vi har beslutat att låta vice VD Malin Carlsson gå in som tillförordnad VD till dess styrelsen beslutat sig för vilken profil den nya VD ska ha. Vi är tacksamma för den tid, energi och kämparglöd som Stina bidragit med under alla år på City Örebro och önskar henne lycka till framöver, säger Christina Åhlstedt, ordförande i City Örebro.

– Jag har haft ett fantastiskt uppdrag med flera tuffa och utmanande uppdrag på City Örebro, men nu är det dags för mig att gå vidare mot nya utmaningar. Nu får dessutom styrelsen en helt ny möjlighet till omstart med de nya förutsättningar som gäller idag. Jag lämnar med varm hand över ansvaret till Malin Carlsson, som jobbat på City Örebro som projektledare i flera år.  Hon kommer att klara detta uppdrag perfekt och jag har lovat att finnas kvar som som mentor i de fall detta skulle behövas, säger Stina Storm

– Jag känner mig förstås hedrad över förtroendet från såväl avgående VD som hela styrelsen och även om jag kommer att sakna Stina ser jag fram emot att leda organisationen framåt tills dess styrelsen rekryterat ny VD, säger Malin Carlsson, vice VD på City Örebro.

källa/ foto: City Örebro