WAP arrangerar junior-SM i padel – “har en fin och stor ungdomsverksamhet igång”

Den 8-10 oktober kommer junior-SM i padel att spelas i Örebro. Det är WAP Padelclub Örebro som är arrangör och tävlingen kommer att spelas på WAPs anläggningar i Örebro.

-Vi glada över att kunna arrangera Junior-SM i Örebro hos WAP. WAP Padelclub har en fin och stor ungdomsverksamhet igång och därför känns det bra att få genomföra SM tillsammans med WAP Padelclub. Vi ser fram emot att gemensamt genomföra ett SM som lockar många ungdomar till att tävla, säger Kent Persson, kommunikationsansvarig för Svenska Padelförbundet.

-Vi är stolta över att få arrangera Junior-SM hos oss i Örebro. Det ska bli roligt att tillsammans med Svenska Padelförbundet få arrangera Junior-SM med många deltagare. Vi hälsar ungdomar från hela Sverige välkomna till Örebro och vi lovar att detta SM kommer bli ett minne för livet för deltagarna, säger Andreas Jensen, WAP Padelclub Örebro.

källa/ foto: WAP/arkivbild