Lova och Amanda på Period Pack är Årets företagare i länet

Lova Svensson och Amanda Mattson på företaget Period Pack utsågs i dag till Årets Företagare i Örebro län 2021. “Period Packs vision är att mensskydd på toaletter ska bli lika självklart som toalettpapper och tvål. Örebrobolaget som snabbt har expanderat startade som ett UF-företag 2019. I dag drivs Period Pack på heltid med återförsäljare runt om i hela landet”, skriver Företagarna om pristagarna.

Prisceremonin hölls på Örebro slott med bland andra landshövding Maria Larsson och Företagarnas regionchef Eva Cooper.

Motivering:

Tidlöst problem där marknaden för lösningen är närmast oändlig och skalbarheten enorm. Duon som tillsammans blir Årets företagare i Örebro län är hårt arbetande och orädda. Om man inte tänker stort blir det inget, och vips lanserar man sin verksamhet i Dubai. Den som lyckas där kan lyckas överallt, och vi är övertygade om att deras mål om ett slags världskvinnovälde kommer att uppfyllas. När vi behöver det, där vi behöver det.

,