Här öppnar foodora sin egen butik i Örebro

Inom kort öppnar foodora sin egen butik i centrala Örebro. Från hyllorna i lokalen på Järnvägsgatan kommer kunder att kunna få varor levererade inom några minuter, berättar Sofia Gunnmo q-handelschef på foodora.

“foodoras matbutiker är en hybridbutik mellan det fysiska och det digitala. Genom att öppna ännu fler butiker som utför snabba hemleveranser av mat och dagliga konsumentprodukter accelererar q-handelsföretaget marknaden med snabb hemleverans, sju dagar i veckan”, skriver företaget i en information.

foodora räknar med att mellan 15-20 personer kommer att jobba i den nya butiken i Örebro. Förutom beställningar via app med utkörning, kommer det även att finnas en funktion så att kunden kan hämta beställda varor på plats på Järnvägsgatan, berättar Sofia.

foto: foodora