Se Electric Boys konsertfilm först på Live at Heart

I våras bestämde sig Electric Boys och producenten Hilda Sandgren sig för att ta ett nytt grepp om tillvaron, näringsförbudet och råda bot på de obefintliga möjligheterna till att kunna spela live. Detta blev startskottet för konsertfilmen ”Upside Down” som spelades in och släpptes i samband med bandets sjunde studioalbum med samma namn.

Under Live at Heart 2021 i Örebro kommer filmen att ha en exklusiv förhandsvisning på Biograf Roxy. Visningen sker torsdagen 2:a september mellan klockan 16.00-17.00.

– Vad gör man när en pandemi knackar på dörren? Att stanna upp kändes inte som en option för oss, det andra sättet var att hålla sig kreativ. Det slutade med en ny platta som blev både råare och mer experimentell än förra. En sorts Electric Boys 2021 update. Sedan ville vi iscensätta Electric Boys ”här och nu”. Men det var sannerligen ett prövningarnas år. Först genomgick vi ett medlemsbyte, sen ett brutet nyckelben, sen blev hela bandet sjuka samtidigt i Corona… Konsertfilmen och det nya albumet gav oss kraft! Den blev något positivt att jobba för och att se fram emot, säger Conny Bloom.

foto: Tom Goren