Arvingarna firar 30 år – “en skön blandning av dans, pop, schlager och rock”

Den 2 oktober är det nypremiär för Arvingarna fira sitt 30-årsjubileum med showen “Arvingarna – 30 år – I takt med tiden”.  Den 31 oktober spelar de på Conventum i Örebro.

“En storslagen och välregisserad kväll som sammanfattar de trettio första åren med en skön blandning av dans, pop, schlager och rock. Hits som ”Eloise”, ”Det svär jag på” och ”Bo Diddley” varvas med enstaka covers och nya låtar. Med anledning av att Arvingarna firar 30 år har bandet tagit in förstärkning på scen, med blås och trummor/percussion”, skriver bandet i ett pressmeddelande.

-Äntligen får vi möta publiken igen! Vi i Arvingarna har ju inte gjort något annat än att spela musik de senaste 30 åren så att helt plötsligt inte kunna turnera kom som en chock. Vi har väntat och längtat så länge nu så när beskedet att vi kunde fortsätta turnén kom så kändes det nästan som när vi vann med Eloise 1993! Glädje!! Nu hoppas vi att så många som möjligt kommer ut och firar med oss! Förvänta er musik, fest, dans, glädje och ja allt som en 30-års fest bör innehålla! Hoppas vi ses väldigt snart, hälsar Casper Janebrink.

foto: Lifeline