Tusse med och leder galan Tillsammans för Världens barn

Årets TV-gala Tillsammans för Världens Barn i SVT kommer att ledas av Anne Lundberg, Tareq Taylor, Parisa Amiri, Tusse, Sofia Rågenklint och Dusan Umičević. Dessutom medverkar fem barn.
– Att få vara med och leda världens barn-galan är ett av de viktigaste uppdragen jag tagit mig an. Tillsammans med alla tv-tittare hemma ska vi stödja världens barn och alla de fantastiska organisationerna som ger barnen möjlighet till bättre skolgång, trygghet och hälsa. Jag är glad att få vara en del av just det, och att jag inte behöver vara ensam programledare under kvällen då det finns en chans att jag brister ut i tårar. Dessutom bjuder jag på ett speciellt musiknummer med en av mina största idoler, säger Tusse.

Världens Barn består av tre direktsändningar i SVT. Startskottet fredag den 24 september med Sofia Rågenklint. TV-galan Tillsammans för Världens barn fredag den 1 oktober och slutligen summeringen söndag den 3 oktober som leds av Anne Lundberg.

källa/ foto: SVT/ Magnus Liam Karlsson