Arrangerar digitalt musikkollo på höstlovet

Fyra dagar under höstlovet erbjuds du som är mellan 10 och 15 år och bor i Örebro län att delta i ett musikkollo online.

“Under kollot får du möjligheten att lära dig skriva musik och prodda beats på nya kreativa sätt tillsammans med andra ungdomar i Örebro län. Vi kommunicerar i programmet zoom och använder oss av det digitala musikprogrammet Soundtrap samt samplar ljud i vår omgivning”, skriver arrangörerna Kulturskolesamverkan i Örebro län i samarbete med studieförbundet NBV och Kulturrådet i ett pressmeddelande.

-“Vi jobbar med allt från gitarrer, trumpeter och röst, till programmerat ljud. Du behöver tillgång till internet och en dator/surfplatta eller en smartphone. Inga förkunskaper behövs. Musikkollo online strävar efter att göra musikskapande tillsammans med andra ungdomar tillgängligt för alla under rådande pandemi”.