Heat är ny restaurang i SCB-huset – “satsa på fortsatt god kvalité och god service”

Nu står det klart att det blir Heat, en etablerad restaurangaktör i Mellansverige som tar över köket efter Norrtull i det gamla SCB-huset. City Konferenscenter kommer redan från oktober tillsammans med Heat kunna förse konferensgäster med service och matupplevelser och för allmänheten öppnar restaurangen redan den 1 december.

– Det känns roligt att vi fått in en restaurangverksamhet i fastigheten som är beredd att satsa på fortsatt god kvalité och god service. Och att kunna erbjuda ett så pass stort konferenscenter i kombination med en så framåtlutad aktör som Heat är unikt för fastigheten Tullen 8, säger Tomas Carlsson, Kommersiell förvaltare Castellum Örebro.

– Det är väldigt skönt att vi fortsatt kan erbjuda våra konferensgäster all form av service på plats. Som besökare bokar du ofta en helhetsupplevelse med frukost, lunch och fika, det kan vi nu fortsatt erbjuda vilket vi är väldigt tacksamma för, berättar Stefan Nyström, delägare City Konferenscenter.

– Vårt koncept bygger på smaker från min uppväxt kryddat med erfarenheter genom åren från kollegor och anställda. Vi ser stor potential för Heat Örebro och ser ödmjukt fram emot att få en bra start ihop med konferenscentret och sedan att få öppna upp för allmänheten, berättar Daniel Wärnmark, grundare till Heat.

källa/ foto: Castellum/ Heat