Tillfälle att få en guidad tur i Kulturkvarteret – “besöker vi våra kreativa rum”

Som en del av invigningsåret hålls guidade turer i Kulturkvarteret lördagen den 2 oktober. “Då finns chansen att uppleva huset från insidan tillsammans med kulturskolans elever och lärare. Guidningarna ges på svenska, arabiska, somaliska och teckenspråk”, hälsar arrangören och fortsätter:

“Lördag 2 oktober håller vi guidade turer i Kulturkvarteret där besökare får chans att komma bakom kulisserna och se lokaler som inte är publika. Under rundturen får besöker vi våra scener och ett urval av våra kreativa rum där kulturskolans elever och lärare visar vad rummen kan användas till. Det blir alltså en halvtimme fullspäckad med kultur och roliga fakta om Kulturkvarteret. Gruppguidningen börjar i entrén varje kvart mellan klockan 11.00-14.00 och pågår en halvtimme”.

källa/ foto: Kulturkvarteret/ Karin Foberg

,