Nu flyger Ving från Örebro Airport – direkt till Gran Canaria och Teneriffa

Efter över 1,5 års uppehåll blir det i vinter återigen möjligt för alla närkingar att resa direkt från Örebro Airport till varmare breddgrader med Ving. “Med start på höstlovet, den 30 oktober, kan Ving erbjuda direktflyg till Gran Canaria och strax innan jul även till Teneriffa. Ving trafikerar sedan de populära Kanarieöarna varje lördag respektive söndag fram till början på april. Och trycket på resorna är redan nu högt”, meddelar bolaget.

– Att många redan nu planerar för vintersol är ett som är säkert och Örebrotrakten är inget undantag. I samband med att restriktionerna nu slopas och den generella reseavrådan hävs har vi redan sett en ökad efterfrågan och förväntar oss en riktig reseboom. Så vill man vara säker på att komma iväg i vinter gäller det att boka snabbt, i synnerhet om man har önskemål om ett specifikt datum eller hotell. Vi vet hur uppskattat det är, i synnerhet bland barnfamiljer, att på ett smidigt och enkelt sätt kunna resa direkt från sin lokala flygplats och därför känns det väldigt roligt att vi äntligen kan börja flyga från Örebro Airport igen, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

– Äntligen, det är mycket glädjande att Ving åter är tillbaka. Vi märker att reslusten är stor, och passar på att hälsa både gamla och nya resenärer välkomna till oss i Örebro. Gran Canaria och Teneriffa har alltid varit uppskattade destinationer, och det är roligt att även sommarens resor finns bokningsbara, säger Mikael Smedberg, vd på Örebro Airport.


foto: Ving
,