Beställ upp en skjorta på rummet – ny service på Stora Hotellet

Elite Hotels med bland annat Stora Hotellet i Örebro och Eton startar ett samarbete för att öka servicenivån genom att erbjuda Etons skjorta och badshorts på utvalda hotell i Sverige.

“För att erbjuda Elite Hotels of Swedens gäster en servicenivå med unik spets, en ännu lyxigare upplevelse och inte minst finnas där för gästerna – i alla situationer, lanseras inom kort noggrant utvalda plagg från varumärket Eton. På tio hotell i Stockholm, Göteborg, Malmö, Karlstad, Örebro och Skellefteå kommer Elite Hotels gäster att från mitten av oktober erbjudas en room-service där gästen smidigt kan beställa upp Etons signaturplagg – den vita välskräddade skjortan”, skriver företagen i en presentation.

-Vi ser det här samarbetet som en ny, spännande del i att erbjuda våra gäster Sveriges bästa hotellupplevelse, och inte minst utöka vår höga servicenivå med ytterligare en tjänst som vi tror att både våra affärsresenärer och hemestraren kommer att uppskatta. Etons skjorta är synonymt med både kvalitet, innovation och design, vilket ger oss en möjlighet att höja våra gästers upplevelse ännu ett snäpp – och samtidigt möjliggöra ett långsiktigt val för sin garderob genom kvalitativa plagg som håller över tid. Detta är ett steg i att ta fram nya unika upplevelser som bidrar till att skapa en känsla av lyx och semester på hemmaplan, berättar David Halldén, VD och koncernchef för Elite Hotels of Sweden.

-Vårt fokus på innovation och utveckling har funnits med oss sedan starten för 93 år sedan. Förutom att konstant förbättra vårt kunderbjudande så arbetar vi också med att hitta nya sätt att förbättra kundupplevelsen. Samarbetet med Elite Hotels gör det möjligt för oss att finnas där våra kunder finns, och kunna erbjuda hotellgäster en unik service och en ny känsla av komfort. Eton och Elite Hotels har många beröringspunkter, inte minst vårt gemensamma engagemang för att möta den moderna kundens behov vad gäller service och upplevelse. Detta samarbete möjliggör att fler kunder får ta del av vårt utbud av tidlösa skjortor och accessoarer som känns fantastiska att bära, och som kan bäras om och om igen, säger David Thörewik, VD, Eton.

källa/ foto: Elite / Eton