Fika och visningar i slottet på söndagar

Nyligen startar länsmuseet en ny programserie, Söndag på slottet,  en kombination av kultur och fika. Under fem söndagar bjuder länsmuseet och Lill-Annas slottscafé in till en eftermiddag med kultur och gott fika i unika lokaler.

“Det börjar hos länsmuseet där museets kunniga experter tar emot och guidar i en av utställningarna. Därefter vankas det gott fika tillsammans på temat Det goda brödet eller Det lilla söta hos Lill-Annas i de gamla källarvalven”, uppger museet. 

Kommande evenemang:

24 oktober Barnet i tornet – Jan Håfström på Örebro slott
Konstnären Alexander Creutz berättar om den internationellt kände konstnären Jan Håfström och hans spännande bildvärld. Barnet i tornet är Jan själv och i vår utställning i det vackra tornrummet finns konstverk som spänner över lång tid.