Då spelar Veronika Maggio på Frimis

Veronica har sedan debuten 2006 höjts till skyarna av journalister och fans, vunnit alla priser som går att vinna och nått otroliga kommersiella framgångar med sina sex kritikerrosade album – samtliga platina och över en miljard streams. Hon är utan tvekan en av Sveriges absolut största artister och livedrottning. Nu släpper hon ett nytt album och åker ut på en efterlängtad turné med ett stopp på Frimis i Örebro den 19 december.

I morgon släpper hon singeln “På en buss” och den 29 oktober släpps första delen av hennes sjunde album ”Och som vanligt händer det något hemskt” som självfallet innehåller en av sommarens stora låtar ”Se Mig”.

– Jag har gått på eller av en turnébuss så många gånger och varit osäker på om jag längtat bort eller hem. Jag har stått i ett festivalrus med glitter och tårgas i luften och gråtit utan att vara säker på varför. Min nya singel “På en buss” handlar om när man för en gångs skull ser saker klart, säger Veronica.  

foto: VeronikaMaggio.se